Blog

Posadi drvo, posadi svoj kisik…

Posadi drvo posadi svoj kisik

Unutarnja vrata su vrata koja povezuju sobe u kući ili stanu. Iako ne razmišljamo često o njima, unutarnja sobna vrata su važan element u uređenju doma. Jedan od načina na koji možete unijeti nešto posebno u svoj dom i svoj svijet jest odabir unutarnjih vrata izrađenih od drva iz obnovljivih šuma.

Tvrtka TOP DOOR interijeri brine o okolišu u suradnji sa poljskim proizvođačem vrata ERKADO. Proizvođač unutarnje i vanjske stolarije tvrtka ERKADO je već prije 30 godina sa svojim timom bila pionir u proizvodnji unutarnjih sobnih vrata od obnovljivih šuma. Koncepcija 1 vrata, 1 drvo je već dugo zastupljeno u njihovom načinu proizvodnje sobnih, unutarnjih protuprovalnih vrata te vanjskih ulaznih vrata za kuće.

Obnovljive šume su šume koje se uzgajaju na način koji omogućava njihovu obnovu i održivost. Ovakve šume često se uzgajaju za industrijsku uporabu, poput proizvodnje namještaja,sobnih vrata, ulaznih vrata za kuće, ulaznih vrata za stanove, papira itd. Odabirom naše tvrte TOP DOOR interijeri i proizvođača ERKADO koji proizvode i prodaju vrata izrađenih od drva iz ovakvih šuma, radite važan korak u zaštiti okoliša i očuvanju prirodnih resursa.

Kada birate ERKADO unutarnja vrata za svoj dom, imajte na umu da postoji širok izbor materijala. Vrata od drveta su popularan izbor, ali birajte one koja su izrađena od drva iz obnovljivih šuma. Kao i svako drvo, drvo iz obnovljivih šuma ima svoje karakteristike i svojstva, poput boje, teksture, čvrstoće i otpornosti na vlagu.
Vrata izrađena od drva iz obnovljivih šuma nisu samo ekološki prihvatljiva, već i lijepa. Kao prirodni materijal, drvo unosi toplinu i udobnost u prostoriju. Vrata od drva izgledaju klasično, a opet suvremeno i nikada ne izlaze iz mode, a istovremeno pružaju trajnost i funkcionalnost koja je potrebna za svakodnevnu upotrebu.

Pri odabiru dvenih lakiranih vrata tvrtke TOP DOOR interijeri , odabirete proizvod koji ima certifikate koji potvrđuju da su izrađena od drva iz obnovljivih šuma. Certifikati su važni jer osiguravaju da proizvodi koje kupujete nisu izrađeni od ilegalno posječenih šuma i da su uzgojeni na održiv način.

U konačnici, odabir unutarnjih vrata izrađenih od drva iz obnovljivih šuma može biti korak u pravom smjeru za očuvanje okoliša i podržavanje održivog uzgoja šuma. Kupnja proizvoda koji su izrađeni od prirodnih, održivih materijala pridonosi našem zajedničkom cilju očuvanja prirode za buduće generacije.

Dođite u izložbeno prodajni salon TOP DOOR interijera na adresi Nova cesta 124 (kraj Trešnjevačkog placa) I uvjerite se u ljepotu unutarnjih sobnih vrata tvrtke ERKADO, te odaberite model koji naviše odgovara Vašoj osobnosti i osobnosti Vašeg doma.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)